28. 4. Pondělí |
přesnídávka | kváskový chléb, pomazánka z tuňáka s avokádem, cukrový meloun, mléko, čaj |
oběd | polévka z černé čočky, čavabčiči, šťouchané brambory, cibule, hořčice, kečup, mošt | |
svačina | rohlík s ramou a džemem, banán, mléko, čaj | |
29. 4. Úterý |
přesnídávka | moravský bochník, mrkvová pomazánka ze sýru hajánek, mandarinka, mléko, čaj |
oběd | frankfurtská polévka s hlívou ústřičnou a bramborem, rizoto z krůtího masa se strouhaným sýrem, sterilovaný okurek, čaj | |
svačina | tmavá bageta s almette sýrem natur, jablko, kravík, čaj | |
30. 4. Středa |
přesnídávka | budějovický chléb, pomazánka z čerstvé zeleniny, jablko, mléko, čaj |
oběd | hráškový krém, vepřové ražniči na plech, vařené brambory, salát z čerstvé zeleniny s olivovým olejem, čaj | |
svačina | škvarkový chléb, hermelínová pomazánka, banán, ochucené mléko, čaj | |
1. 5. Čvrtek |
přesnídávka | |
oběd |
STÁTNÍ SVÁTEK - SVÁTEK PRÁCE |
|
svačina | ||
2. 5. Pátek |
přesnídávka | mléčná kaše s ovocem, pomerančová voda, čaj |
oběd |
drůbeží vývar s těstovinou, palce z vepřové panenky pečené na kmíně, dušená rýže, ledový salát ve sladkokyselém nálevu, čaj |
|
svačina | kukuřičný plátek s ementálem, zeleninový talířek, melta, čaj |
Změna jídelního lístku vyhrazena.